3 Eylül 2008 Çarşamba

türk tarihine damgasını vuran karakterler #2

hazır bir alttaki yazıda türk erkeğinin pinpona olan merakı ve yeteneğinden bahsetmişken.
"i kiss you" mahir. gerçek adıyla mahir çağrı. daha siberalem, efendime söyleyeyim yonja filan yokken interneti bir çöpçatanlık aracı olarak kullanmayı akıl etmiş türk büyüğüdür kendisi. içinde kendisinin resimlerinin olduğu ve gayet kötü bir ingilizceyle donatılmış olan bu web sayfasının nasıl meşhur olduğu sanırım hala bilinmiyor. ama jet hızıyla hayatımıza giren mahir ilginçtir çok sevildi. günlerce konuşuldu, ana haber bültenlerine konuk oldu. bilhassa yurt dışında inanılmaz sevildi. internet sitelerinde mahir mugları, mouse padleri filan satılmaya başladı. rivayete göre dünyanın dört bir yanında kurulan fan clublarında toplam üye sayısı 100000 civarındaymış.

sitesini yenilese de o meşhur olduğu basit tasarımdan ve sıkıntılı ingilizceden vazgeçmiyor mahir. haklı da tabi, artık onun imzasi gibi birşey bu.

yazarın notu:
ben de buradan dünyanın dört bir yanındaki kızlara sesleniyorum. ben işin merchandising kısmında değilim. mugdan mousepad den gelecek parada gözüm yok. mahir'in bu çağrısına cevap veren manitaların yarısı bana cevap versin yeter.
ay kis yu lan.

türk tarihine damgasını vuran karakterler #1

1 yorum:

kelkafa dedi ki...

ya hassiktir ama ya, sabah 8.27 işte bunu görmek nasıl bir histir, yaşamanız lazım.