17 Ağustos 2008 Pazar

göster amcana pipini

forward mailler yollayan ekseriyetle bilgisayar müptelası, ya da süper basit masabaşı işi olup bütün gününü facebook-youtube-forward mail üçgeninde geçiren arkadaşlarınızdan almışsınızdır bu resmi içeren maili. tamam çok sevimli, espriler, şakalar filan da bunun arkasında ciddi bir kriz yatıyor bence.

öncelikle bu tombul efesin içine işeme fikrinin bu bebeden çıktığını hiç sanmıyorum. fotoğrafın arkaplanını düşünmekte fayda var. bu bebenin ebeveynleri ya çok bayık tipler, dolayısıyla hiç bir çift bunlarla tatile gitmek istememiş. veya kadın "ay mücahit koca sene iş güç paralandım resmen, kimseyi çekemem" dediği için çekirdek aile formatında tatile çıkılmış. muhtemelen artık 3. günün sonuna doğru da çift gayet normal bir şekilde birbirlerinden baymaya başlamış. ve yine muhtemelen kadının uyuyarak güneşlenme seanslarından birinde adamda baygınlık tavan yapmış ve bu dombili bebesine ilginçlikler yaptırıp fotoğrafını çekme fikri gelmiş aklına.

yukarıda da dediğim gibi fotoğraf karesi çok şirin. ama bu çocukta yaratacağı etkileri düşünsenize. bu 3-4 yaşlarında tombul efesin içine işediği için türkiye'nin önemli bir bölümü tarafından tanınan ve bu hareketi sempatik bulunan, adeta takdir edilen çocuk, ileride neler yapmaz?

ergenlik döneminde "bir arkadaş"ının ailesi haftasonu evde değilken başlanan ilk alkol alma dönemlerinde, birlikte içtiği arkadaşlarının birinin tombul efesinin içine de işerse, aynı şekilde sempatik mi bulunur? "ay ne şeker şey" mi denir? o çocuğun arkadaşı o tombul efesi kırmaz mı bu bebenin kafasında?

çocuğu eşşeklik yapmaya alıştırmak mıdır lan iyi ebeveynlik?
tomogaçi mi bu çocuk?

Hiç yorum yok: